sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Isisin myyrät

Ikitammesta on hyvä tarkkailla lentokonetta, ovatko Isis-myyrät paenneet sinne?


Viime aikoina meillä on ihmetelty muinaisen Egyptin jumalia. Ihmisen kanssa on perjantai-iltaisin, jos ei ole muuta tekemistä, katseltu tietenkin omaa nimikko-ohjelmaani telsusta. Batmania katsellessa ihmisellä nykii suupielet, ja minä imen tietoa. Miksi Batman-jaksoissa esiintyi koiranpäinen Anubis-jumala, mutta ei kissajumala Bastet? Pari sarjan suosikkijaksoa kertoi siitä kun hirmuinen konna, muinaisen Egyptin Tut-faarao , nousi haudastaan terrorisoimaan Gothamin kaupunkia.
Ihmisen vanhasta perunapellosta löytyi hirveyksiä. Siellä oli ainakin tusina myyränkoloa. Koska kaiken pahan voi nykyään pistää Isis-järjestön syyksi, minä päätin, että kolojen asukkaat ovat varmasti Isisin lähettämiä myyriä, joiden tarkoitus on tuhota ihmisen sato. Huolestuttava terroriteko valmisteilla. Selvennykseksi vielä, että tässä ei tarkoiteta Egyptin Isis äitijumalaa, vaan jotain partahemmojen Lähi-Itään perustamaa järjestöä.


Viittasankari Viggo al Batman on löytänyt epäilyttäviä koloja pellosta


Huomatkaa kuvassa on menossa mukana Bastet-jumalan varjo

Kun nyt olen päässyt verenmakuun tappamalla kolme hiirtä, olin erittäin innoissani näiden kolojen tuoksuista. Nuuhkin niitä kun koira ja kaivelin vähän tassuilla sisältä. Palvelijakin totesi, että alan ehkä oppia kissan hommia. Toisaalta sitten lähdin taas rusakon perään, vaikka vedin flexi perässä kolisten loistavan liki sadan metrin gepardispurtin pellolla, onnistui jänö jätättämään minut ja pääsi pakoon metsän suojaan.
               

Nyt tassua sisään ja kaivamaan tunnelia.


2 kommenttia:

  1. Vau, omat saalistuskolot ja kaikkee! Harmi, että se jänö pääs pakoon, se ois ollu kunnon paisti.
    -Pena

    VastaaPoista
  2. Oho, aikamoisen myyräverkoston on Isis ehtinyt rakentamaan! Onneksi olet saanut jo sisäharjoitusta metsästyksestä, niin ulkometsästyshän on siitä sitten vaan seuraava taso.

    VastaaPoista